Терміново! Репресії в ЗСУ. Як українських офіцерів, під дулом автомату відправляють на фронт

Я прошу всіх читачів дуже серйозно віднестись до викладеного матеріалу, тому що масштаби беззаконня в Збройних Сил України досягли свого епогею. Такого ще ніколи не було, щоб офіцерів сприймали як розхідний матеріал. Ви мусите дізнатись про це першими!

А справа унікальна за своєю примітивністю, тупістю та совковим підходом.

Нещодавно, по усіх Збройних Силах були розісланні телеграми, про примусове переведення офіцерів ЗСУ, з небойових частин у бойові частини Сухопутніх Військ.

Людей, офіцерів, які є взірцем людської честі, доблесті та відваги, як у Сталінські репресійні часи заганяють без їхньої згоди, без згоди їхніх сімей на проходження місячних курсів, по зміні спеціальності та силоміць, незважаючи на їх відмову, переводять у будь-яку бойову частину, будь-якої точки країни.

І нікого не хвилює те, що професійна спеціальність може бути надана лише вищою освітою відповідного напрямку. Ці статисти в зіркових погонах, примусово відправляють непідготовлених, немотивованих та морально пригнічених людей, без бажання на фронт.

А потім виникає логічне запитання. Чому в Збройних Силах стільки небойових втрат? Чому люди спиваються від алкоголізму, чому офіцерів прив'язують скотчем до стовпів, саджають в клітки для отрезвління? Чому стільки самогубств в бойових частинах?

Відповідь очевидна. Тому що керівництво державою та ЗСУ свідомо, порушуючи права людини, умови контракту штовхають людей до суїциду. Хіба за це не передбачена стаття Кримінального Кодексу?

Що робити офіцеру, якого силоміць відірвали від сім'ї, силоміць заставляють відректись від своєї освіти, спеціальності і кар'єри, свого встановленого життя? Що робити його сім'ї, якщо тата за декілька днів незаконно переводять в будь яку точку країни та відправляють на фронт? Як жити далі сім'ї??

А цивільні в цей час живуть та удають що нічого не знають. Відмічають річницю примусової депортації кримських татар. А коли їхніх захистників, військових офіцерів примусово депортують зі своїх рідних місць, як у найкращі радянські часи, притиснувши до спини дуло автомату, погрожуючи криміналом, відправляють на передову. Невже це нікого не хвилює? Невже таке беззаконня ніхто, ні громадські організації, ні волонтерські, ні звичайні громадяни, не можуть припинити?

Я навмисне не пишу статтю російською мовою, щоб не дати кремлівському противнику черговий козир пропаганди. Але ця ситуація, обов'язково та терміново має бути вирішена, офіцери, які не згодні змінювати спеціальність на сухопутну, мають повернутись додому.

Давайте поширимо разом це повідомлення та припинимо беззаконня! Заклик стосується усіх небайдужих.

Опублікував: Марк Кардашев
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Терміново! Репресії в ЗСУ. Як українських офіцерів, під дулом автомату відправляють на фронт

субота, 20 травень 2017, 9:31

Я прошу всіх читачів дуже серйозно віднестись до викладеного матеріалу, тому що масштаби беззаконня в Збройних Сил України досягли свого епогею. Такого ще ніколи не було, щоб офіцерів сприймали як розхідний матеріал. Ви мусите дізнатись про це першими!

​Почему она вернулась? Причины и итоги визита Савченко в "ДНР"

неділя, 26 лютий 2017, 11:24

Анализ поездки депутата Верховного Совета Украины - Надежды Савченко, в непризнанную республику "ДНР". Сегодня, 25 февраля Надежда Савченко была с визитом в так называемую "ДНР". За её официальным объяснением - поездка была с целью инспектировать услов...